Twee Emmeke's op instagram!

Ik wou bij deze foto eigenlijk een blog schrijven over de fantastische Texelse schapenwol die je ziet liggen (dat houden jullie nog tegoed!), maar zie je ook die kleine handjes rechts? Die verklappen een ander belangrijk deel van mijn leven. Deze foto geeft overigens een heel goed beeld van mijn werkomstandigheden: Hoeveel bollen wol ik weer uit de knoop moet halen, hoeveel berichten ik moet onderbreken omdat Theo "aas'aakfl ad\\klfof rl" ook heel graag op het toetsenbord wil typen... Soms een beetje storend, maar meestal heel vertederend om te zien.

Maar omdat ik begrijp dat niet iedere volger op Instagram ook zozeer geïnteresseerd is in alle fotogenieke plekken waar ik Theo vastleg, en ik ook begrijp dat niet alle vrienden net zoveel interesse hebben in mijn handwerk en illustraties-passie, heb ik besloten deze twee 'Emmeke's' te splitsen in twee Instagram-accounts. 

Dus wil je op de hoogte blijven van alle creatieve uitspattingen en ontwikkelingen? Blijf Emmeke dan volgen op het account wat al een tijdje bestaat en vanaf heden @emmeke.nl is. En om meer van die kleine friemelvingertjes te kunnen zien, kan je een verzoek sturen naar @emmekeeijsbouts. Oke, en dan nu nadenken over een mooi verhaal bij de wol ;).