Nieuw! DIY's van Emmeke

Nieuw! DIY's van Emmeke

Hoera! Emmeke.nl is een onderdeel rijker! Namelijk het onderdeel DIY: do-it-yourself, doe-het-zelf, of terwijl lekker zelf aan de slag. Niets maakt me blijer dan mijn bezoekers ook aan het knutselen te krijgen. Want vaak is het echt niet zo moeilijk en is het resultaat zo leuk, dan denk ik: "Dat kunnen jullie ook!"

Ik hou er nog net zo veel van om mooie dingen voor jullie en mijn webshop te maken, dat blijf ik ook zeker doen. Maar voortaan zal ik ook af en toe kijkjes in de keuken geven en met een foto- en stappenplan uitleggen hoe je iets zelf kunt maken.  

Om te beginnen heb ik twee DIY's gepubliceerd, deze lichttafel en vilten clipboards zijn een leuk begin. Maar er zullen er binnenkort nog meer verschijnen, dus houd de site in de gaten en blijf of de hoogte via Facebook of Instagram! Veel knutselplezier!

 

Terug naar blog