Flow wereldwijd!

Trots als een pauw was ik toen in Juni 2016 de Flow 4 uit kwam waarin mijn beer en wasbeer een leuk artikel illustreerden. “De dag dat ik stopte met klagen” bleek net als vele artikelen in dit blad heel inspirerend te zijn, dus ik hoop dat vele mensen afgelopen zomer het stuk hebben gelezen en daarbij mijn illustraties hebben gezien.

Alsof heel Nederland nog niet genoeg was, want nu heeft Flow besloten het artikel te vertalen en in de internationale versie te publiceren. Met wederom (hoera!) mijn illustraties! Daarmee liggen mijn illustraties nu in hónderden winkels over de hele wereld! Daar mag ik toch terecht trots op zijn?

Flow Issue 16 is nu te koop in vele winkels in Nederland, maar dus ook in Hawai, Alaska, Canada, Amerika, Brazilie, Engeland, Frankrijk, Spanje, Belgie, Duitsland, Denemarken, Zweden, Finland, Malta, Griekenland, Japan, Singapore, Hong Kong, Shanghai, Taiwan, Maleisië, Australië, Tasmanië én Nieuw Zeeland. SORRY, maar dat voelde gewoon té lekker om even allemaal op te noemen haha!