De stier heeft een vriendinnetje

De stier heeft een vriendinnetje

Ditmaal is het wel gelukt! Wat de vorige keer een stier werd, is nu door de goede dikte haaknaald gelukkig wel een koe geworden. De koe komt uit het boek ‘Haak je eigen boerderij’ van Christel Krukkert, en ik had al aangegeven dat ik vele dingen uit dit boek zou gaan maken. Nu heb ik dus al een tractor met giertank en boer, een stier (per ongeluk) en een koe!

De koe was een ware puzzel want bestaat uit 23 losse onderdelen! Ik moest me dan ook even vermannen om hem na het haken in elkaar te zetten. Z’n koppie staat net als bij de stier een beetje scheef, maar dat vind ik juist wel schattig staan. Sowieso zijn ze samen heel schattig want het is een echt stelletje. Ik had deze blog eigenlijk gisteren op Valentijn moeten plaatsen bedenk ik me nu. Maar achja, echte liefde bestaat ook de dag na deze commerciële feestdag nog!

De vraag is wat ik nu eens zal gaan maken: de knecht, het wortelveldje, het paard, de kippen…? Waar is de tijd en energie als je het nodig hebt! En dat terwijl ik langzaam aan ook nog eens moet beginnen met inpakken voor de grote verhuizing! Stoppen met schrijven dus en snel aan de bak. :)

Terug naar blog