Kleuradvies

EEN LEUKE KLEURANALYSE VOOR IEDEREEN

Het maakt niet uit hoe oud je bent of wat voor huidskleur je hebt. Want iedereen heeft wat aan een kleuradvies van Emmeke. Zou het niet fijn zijn om te weten welke kleuren je goed staan? Zodat je altijd zeker weet of iets echt bij je past, ongeacht wat de verkoper in de winkel je vertelt. Je zult nooit meer een miskoop doen of twijfelend voor de spiegel staan terwijl de vloer al vol kleren ligt, die het niet zijn geworden.

Bij een kleuradvies wordt er aan de hand van gekleurde doeken bepaald welke kleuren je het beste staan en welk seizoen of tussenseizoen je bent. Na afloop kan je een luxe en handzame waaier meenemen waar die specifieke kleuren in terug te vinden zijn zodat je vervolgens ook in de winkel de goede kleuren uitkiest.

Nadat je kleurenpalet is bepaald gaan we kijken welke kleuren make-up goed bij je passen, dit kan namelijk ook weer verschillend zijn ook al ben je misschien hetzelfde seizoen zijn als iemand anders.

Een kleuranalyse is ook leuk om samen met vrienden of vriendinnen te doen. Je krijgt dan eerst samen een uitleg over kleurgebruik en vervolgens per persoon een analyse. 

Wat houdt een kleuranalyse in?
- gezichtsanalyse (value, waarde, hue etc.)
- de kleuranalyse
- make-up en haarkleur advies
- paletgebruik + garderobeplanning.

Voor wie is het?
Iedereen die wil weten wat haar of zijn beste kleur is.
Wanneer is het?
Alleen op afspraak.
Hoe werkt het?
Een kleuranalyse duurt iets langer dan 1 uur per persoon.
Wat kost het?
€ 78,- p.p. (3-4 personen € 73,- p.p. 5 of meer personen € 68,- p.p.) 

Prijzen zijn incl. BTW en volop thee en lekkers, exclusief kleurenwaaier (te koop voor € 30,-)

Voor meer informatie of een afspraak, vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op. Je kunt me ook altijd even bellen of een e-mail sturen.