Kleuradvies

 

EEN LEUKE KLEURANALYSE VOOR IEDEREEN

Het maakt niet uit hoe oud je bent of wat voor huidskleur je hebt. Want iedereen heeft wat aan een kleuradvies van Emmeke. Zou het niet fijn zijn om te weten welke kleuren je goed staan? Zodat je altijd zeker weet of iets echt bij je past, ongeacht wat de verkoper in de winkel je vertelt. Je zult nooit meer een miskoop doen of twijfelend voor de spiegel staan terwijl de vloer al vol kleren ligt, die het niet zijn geworden.

Bij een kleuradvies wordt er aan de hand van gekleurde doeken bepaald welke kleuren je het beste staan en welk seizoen of tussenseizoen je bent. Na afloop kan je een luxe en handzame waaier meenemen waar die specifieke kleuren in terug te vinden zijn zodat je vervolgens ook in de winkel de goede kleuren uitkiest.

Nadat je kleurenpalet is bepaald is het ook mogelijk om te kijken welke kleuren make-up goed bij je passen, dit kan namelijk ook weer verschillend zijn binnen mensen met hetzelfde seizoen. Dit maatwerk maakt de analyse echt compleet!

Een kleuranalyse is ook leuk om samen met vrienden of vriendinnen te doen. Je krijgt dan eerst samen een uitleg over kleurgebruik en vervolgens per persoon een analyse. 

Wat houdt een kleuranalyse in?

- uitleg over de werking van kleur
- gezichtsanalyse (value, waarde, hue etc.)
- de kleuranalyse
- make-up en haarkleur advies 
- paletgebruik + garderobeplanning.

Voor wie is het?
Iedereen die wil weten wat haar of zijn beste kleur is.
Wanneer is het?
Alleen op afspraak: het liefst bij jou thuis, bij mij thuis is ook mogelijk.
Hoe werkt het?
Een kleuranalyse duurt iets langer dan 1 uur per persoon.
Wat kost het?
€ 59,- p.p. ; 2-3 personen € 54,- p.p. ; 4 of meer personen € 49- p.p.

(indien make-up advies niet gewenst is gaat er €10,- p.p van de prijs af)Prijzen zijn incl. BTW en exclusief kleurenwaaier (te koop voor € 35,-)

Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen via info@emmeke.nl of 06-24265527.