Brei Erbij

 

Ervaren en onervaren breiers ontmoeten elkaar.

Kun je breien of wil je het graag leren? Dan is de Brei Erbij avond wat voor jou!

Tijdens Brei Erbij in Diemen ontmoeten mensen die kunnen breien mensen die het graag willen leren. Zo heeft iedereen een maatje en leren we van elkaar.

Ik realiseerde mij dat –nu breien zo populair is- er veel eenzame ouderen zijn die kunnen breien en er veel jonge mensen zijn die dit graag willen leren. Om deze twee doelgroepen samen te brengen, voelde als twee vliegen in één klap slaan. Als jonge, maar ervaren breister heb ik een link met beide groepen, en kan met mijn ervaring waar nodig helpen of stimuleren.

Met Brei Erbij kunnen ervaren breisters in een gezellige avond de kneepjes van het vak over brengen op mensen die het nog (beter) onder de knie willen krijgen. En dat terwijl de laatste roddels uit Diemen over de tong gaan.

 

Ik zal je welkom heten en de avond begeleiden. Met pennen-getik en geklets wordt het elke week een gezellige en leerzame avond. Brei Erbij startte op 2 oktober 2018 en is tegenwoordig in het theatercafe van de Omval in Diemen, elke dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur. 

LET OP, IVM VAKANTIE OP 12 MAART, 30 APRIL EN 7 MEI GEEN BREI ERBIJ!

Meld je aan via het formulier hieronder of telefonisch via 06-24265527. (niet verplicht, wel gewenst)

  • Waar: Theatercafe van de Omval in Diemen, grote tafel rechts bij binnenkomst.
  • Wanneer: Elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.
  • Kosten: Gratis, maar een consumptie is verplicht. Materiaal neem je zelf mee.

 


 

Meld je aan

Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt per mail een bevestiging.