Brei Erbij

 

Kun je breien of wil je het graag leren? Dan is de Brei Erbij avond wat voor jou!

Tijdens Brei Erbij in Diemen ontmoeten mensen die kunnen breien mensen die het graag willen leren. Zo heeft iedereen een maatje en leren we van elkaar. Ik realiseerde mij dat –nu breien zo populair is- er veel eenzame ouderen zijn die kunnen breien en er veel jonge mensen zijn die dit graag willen leren. Om deze twee doelgroepen samen te brengen, voelde als twee vliegen in één klap slaan. Als jonge, maar ervaren breister heb ik een link met beide groepen, en kan met mijn ervaring waar nodig helpen of stimuleren.

"Ervaren en onervaren breiers ontmoeten elkaar."

Met deze insteek begon Brei Erbij in de herfst van 2018. Inmiddels bestaat de kern uit een vast groepje breisters van uiteenlopende leeftijd en ervaring. Iedereen werkt aan zijn eigen projectjes, we helpen en inspireren elkaar en elke week staan we open voor iedereen die eens wil komen aanhaken! De avond is gezellig, leerzaam en productief. En de laatste roddels uit Diemen worden uiteraard uitvoerig besproken!

 

Ik zal je welkom heten en de avond begeleiden. Met pennen-getik en geklets wordt het elke week een gezellige en leerzame avond. Brei Erbij startte op 2 oktober 2018 en is tegenwoordig in het theatercafe van de Omval in Diemen, elke eerste donderdag van de maand van 20.00 tot 21.45 uur. 

DATA voor 2022: 6 januari, 3 februari, 3 maart, 7 april, 2 juni, 7 juli, 1 september, 6 oktober,  3 november, 1 december. 

Meld je aan via het formulier hieronder of telefonisch via 06-24265527, of wip gewoon eens gezellig langs.

  • Waar: Theatercafé van de Omval in Diemen, grote tafel rechts bij binnenkomst.
  • Wanneer: Elke eerste donderdagavond van de maand van 20.00 tot 21.45 uur.
  • Kosten: Gratis, maar een consumptie is verplicht. Materiaal neem je zelf mee.

 


 

Meld je aan

Vul onderstaande gegevens in en je ontvangt per mail een bevestiging.