we're all the same on the inside

Door de moord op George Floyd staan net als ik veel mensen stil bij racisme. Het is een onaangenaam feit dat mensen met een donkere huidskleur op veel verschillende manier oneerlijk behandeld worden. ik juich alle vormen van vreedzame en veilige protesten en demonstraties dan ook enorm toe. 

Ik heb op mijn eigen manier stil gestaan bij dit wereldwijde probleem. Daarvoor haakte ik dit hart, om bewustzijn te creëren dat ieder mens van binnen hetzelfde is. Met als boodschap om daarom elkaar gelijkwaardig te behandelen. 

Ik haakte het hart uit mijn hoofd, maar heb opgeschreven hoe ik hem gehaakt heb. Ik zal het patroon binnenkort uitwerken en met jullie delen. Zodat we samen vele mooie mensenharten kunnen haken, om er bij stil te staan dat we allemaal gelijk zijn.

Met speciale dank aan Silvana van twins on point voor het helpen maken van deze foto