vissengraatmuts voor crea-cross

Via Facebook kwam ik in aanmerking met Crea-cross van Kreanimo. Het idee van crea-cross is dat iedereen die creatief is aan de slag gaat met het thema van de week en dit deelt op zijn eigen website maar ook op die van Kreanimo. Hierdoor ontstaat er een heel leuk overzicht van allemaal DIY's en creatieve blogs met hetzelfde thema. Neem een kijkje op de site voor meer uitleg en andere blogs en DIY's! 

Deze week is het Thema rond, en ik vond het met dit winterse weer toepasselijk om een muts met rondbreinaalden te maken. De meeste DIY's die ik tot zover plaatste waren voor iedereen haalbaar, maar ditmaal is het een wat ingewikkelder patroon zodat ook ervaren breiers een uitdaging op mijn website kunnen vinden.

Voor beginnende breiers is het hopelijk een mooie inspiratiebron om door te gaan met oefenen, dan zal het niet lang duren voordat dit patroon ook voor jou een eitje is! Want vergeet niet dat breien uiteindelijk een constante herhaling van dezelfde handeling is, met slechts kleine aanpassingen als samenbreien en meerderen. 

Dus maak die vingers maar warm, haal je breimand te voorschijn en bekijk snel deze crea-cross DIY vissengraatmuts breien! 

Druk op 'Add your link' om onder dit bericht een link naar jouw blog rondom het crea-cross thema ROND te plaatsen!