veel leuke kaartjes te winnen!

Ik volg al een tijdje de leuke website van Artistic Moods (www.artisticmoods.com). Dagelijks komen hier de mooiste illustraties of kunstwerken voorbij. Een enorme inspiratiebron voor elke creatieve ziel. Daarbij is er ook nog elke week een mooie give-away dus de pret kan niet op. Zeker omdat ik vorige week de geluksvogel was die een prachtige print van Mateja Kovač won, jippie! Ik zal hem posten wanneer hij binnen is.

Toevallig genoeg is er deze week ook een hele leuke winactie, namelijk €30,- shoptegoed op de kaartenwebsite van Petite Louise (www.petitelouise.nl). En laten daar nu net een aantal van mijn kaartjes te koop op zijn. Dus in zekere zin is dit een kans om voor €30,- kaartjes van mij te winnen, haha! Maar je zou gek zijn als je alleen maar mijn kaartjes zou uitkiezen, want deze toffe website knalt uit z'n voegen van allemaal mooie en bewonderingswaardige illustraties! De website bezoeken is op eigen risico. ;)

Maarrrrr, daarbij is er nóg een supergoede reden om je aan te melden voor de nieuwsbrief van Artistic Moods (dat is alles wat je hoeft te doen om mee te doen aan de winacties, geen gespam op je Social Media) Want volgende week zijn al mijn kaartjes daar in een give-away te winnen! Stay tunned dus, maar neem eerst eens een kijkje naar de winactie van Petite Louise.