nieuwe baby kaartjes!

Ik merkte dat er vooral vaak een kaartje gestuurd wordt wanneer er een babytje geboren wordt, dus besloot ik hier een kaarten serie voor te ontwerpen. De gelukkige moeders op mijn kaartjes zijn een luiaard, chimpansee, koala en panda. 

Aangezien ik me niet teveel wil binden aan één dezelfde tekenstijl, heb ik besloten deze dieren weer met kleur te schilderen in plaats van zwart-witte lijntekeningen, zoals de dieren in de laatste kaarten waren vormgegeven. Voor de compositie vond ik het mooi als ze in bomen zaten. Maar om het niet teveel een 'natuurtekening' te laten worden heb ik besloten om juist de voor de hand liggende kleur groen te bannen. Ik vind ze daardoor heel fris geworden!

Laat de babytjes maar geboren worden dus! Ik kan niet wachten om een kaartje op de post te doen. Overigens zijn ze ook heel leuk om bij een kraamkado toe te voegen, of op de babykamer op te hangen. 3 goede redenen dus om deze kaartjes in huis te halen! Al zeg ik het zelf ;). 

Klik hier om deze en andere kaarten te bekijken in de webshop.