interview beroepkunstenaar.nl

interview beroepkunstenaar.nl

Wat vliegt de tijd, komende winter is het 10 jaar geleden dat ik me als zelfstandig ondernemer bij de KvK inschreef. 

In 2012 ben ik door beroepkunstenaar.nl geïnterviewd over mijn bedrijf, hoe ik het toentertijd opstartte en hoe de zaken gingen. En nu in 2019 is daar een Follow-up van gemaakt. Het duidelijkste komt naar voren dat er afgelopen jaren veel veranderd is. Deels beter (fijner atelier aan huis), deels slechter (financieel), deels rustiger (minder afspraken), deels drukker (de combi met kinderen)... Alle keuze's hebben zo z'n voor en nadelen. Gelukkig met mijn bedrijfje ben ik in ieder geval!

Ben je nieuwsgierig? Lees en bekijk hier het interview via de site van beroepkunstenaar.nl Psst, er wordt ook een geheimpje in onthuld! 

Terug naar blog