Hoera Hein is geboren!

Hoera Hein is geboren!

Met grote trots kan ik vertellen dat op 21 december 2019 onze derde en knappe zoon HEIN JANTINUS is geboren! Alles gaat goed met ons, we genieten enorm van ons complete gezin. 

Uiteraard vragen Hein en zijn broers de nodige aandacht, aandacht die ik ze graag ook zoveel mogelijk wil geven. Deze levensfase duurt in verhouding maar zo kort, ik wil er graag zo veel mogelijk van genieten zonder gevoel te hebben dat ik dingen voor mijn onderneming moet doen. Als zelfstandige vind ik het lastig om mezelf verlof te geven, maar de activiteiten op de website en webshop zullen daarom de komende tijd op een laag pitje branden. 

Mondjesmaat zullen er wel nieuwe dingen toegevoegd worden, om persoonlijke illustraties in opdracht te maken sta ik altijd open, in overleg is er een hoop mogelijk! Maar het voelt gewoon erg rustgevend om gedeeld te hebben dat momenteel mijn gezin op nummer 1 staat!

Een warme knuffel (want warme knuffels kan Hein zeker geven!) van ons.

 

 

Terug naar blog