dik-dun voor crea-cross van kreanimo

Via Facebook kwam ik in aanmerking met Crea-cross van Kreanimo. Het idee van crea-cross is dat iedereen die creatief is aan de slag gaat met het thema van de week en dit deelt op zijn eigen website maar ook op die van Kreanimo. Hierdoor ontstaat er een heel leuk overzicht van allemaal DIY's en creatieve blogs met hetzelfde thema. Neem een kijkje op de site voor meer uitleg en andere blogs en DIY's! 

In Januari heb ik ook al een keer meegedaan met crea-cross. Nu was het weer eens tijd voor een nieuwe inbreng want ik had me ingeschreven voor het thema dik-dun. Hiervoor ben ik gaan breien met twee verschillende diktes naalden. Namelijk een naald 5 en een naald 12. Het resultaat is een lekker luchtig breiwerkje, perfect om mee te nemen op mijn vakantie! Ik ben er nog niet uit of ik er een boodschappentas of een sjaal van ga maken. Wat zou jij met deze dik-dunne steek maken? Veel breiplezier!

Druk op 'Add your link' om onder dit bericht een link naar jouw blog rondom het crea-cross thema DIK-DUN te plaatsen! 

href="http://www.inlinkz.com/new/view.php?id=691104" title="click to view in an external page.">An InLinkz Link-up