Charles en de chocorepen

Sommige dingen verdienen het om nogmaals de aandacht te krijgen, zeker als ze tijdens de lancering iets te weinig aandacht hebben gekregen. Weten jullie nog de Emmeke-box van Andere Chocolade? Grote kans van niet, dus daarom wijdt ik er alsnog deze blog aan! Vooral omdat het een limited-edition is die bijna uitverkocht is!

Andere Chocolade voorziet iedere levensgenieter van de beste chocolade, Emmeke voorziet iedere levensgenieter van de liefste knuffels. Dus bundelden we begin dit jaar onze krachten samen om een onvergetelijk chocolade-box te maken: Een doos met twee hele goede repen Madecassé chocolade, en lieve guitige Charles de Chocoreep. Los van de overheerlijke chocoladerepen is ook de chocoknuffel om op te eten (zo lief dan ;) ) 

Wij vinden het eindresultaat het ultieme kraamkado. Moeders kan ontspannen en bijkomen door de heerlijkste chocolade in haar mond te laten smelten, en de kleine kan lekker kroelen met Charles, het perfecte choco-maatje voor in de wieg. Maar het enige probleem is dat de Emmeke-box bijna uitverkocht is, dus mocht je nog het ultieme kraamkado willen, (of voor een jonge/aanstaande moeder onder de kerstboom) wees er dan snel want OP = OP en voor je het weet is Charles een collectors item!

Hier vind je info over Andere Chocolade (ze hebben ook chocolade-verzekeringen!)

En hier vind je de link naar de laatste Emmeke-boxen van Andere Chocolade.