Blog 2.0

Ik zat in bad, gewoon in bad, een beetje in een VTwonen te bladeren: een editie vol bloggers. Van de eerste blogger las ik het artikel nog aandachtig, bij de tweede concentreerde ik me al meer op de blogger zelf dan op het artikel, en vanaf de derde blogger kon ik me alleen nog maar focussen op hoe recent sommigen nog maar begonnen waren, niet perse meer 23 waren en best succesvol bezig waren. Goh dacht ik, dus het kan nog best!

Uiteraard heb ik er wel eens over nagedacht maar kon ik het me niet helemaal voorstellen om een blogger te zijn, totdat ik me dus in bad besefte dat ik dat eigenlijk al een beetje ben omdat ik er alles al voor heb: een website met een blog (oke, die meestal eerder gedateerd dan up-to-date is, maar dat veranderd dus vanaf nu!), de nodige social media, volgers en websitebezoekers. Een vet gave computerbestuurbare breimachine, een hoofd vol leuke ideeën en gouden handjes als het op tekenen of handwerken neerkomt.

Dus, om mijn creatieve hoofd een beetje te legen, en die van jullie te vullen, zal ik maar eens beginnen met het serieus delen van leuke doe-het-jezelfs, toffe illustraties, ambachtelijke handwerken en creatieve uitspattingen!